Laatste nieuws

NIEUW!!

2019-2020
21th European Championships Hot Air Ballooning
22 - 27 oct 2019, Mallorca, Spain
1-13 sept 2020, World Air Games, Turkey
24th World Championships Hot Air Ballooning
20-26 sept 2020, Murska Sobota, Slovenie...
lees meer

 
 
Hawkeye Team
https://t.co/NRf3gjYTpF
Wed 10 Oct 15:08:40 via Facebook      
Hawkeye Team
Mocht je nog interesse hebben om 1 of beide weekenden deel te nemen aan de Ad Ballon Cup 2018, vergeet dan niet om https://t.co/z7nqZwmqJ7
Sat 06 Oct 13:18:42 via Facebook      
Hawkeye Team
https://t.co/UIZTFd3YM1
Sat 06 Oct 13:15:19 via Facebook      
 

Disclaimer

Ballonwedstrijden.nl, verleent u hierbij toegang tot www.ballonwedstrijden.nlen publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor informatieve doeleinden. Ballonwedstrijden.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Ballonwedstrijden.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.  Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ballonwedstrijden.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ballonwedstrijden.nl. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ballonwedstrijden.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
 

Sponsoren

Hawkeye